Ügyfélszolgálat: +36 30 622 90 26
20.000 FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
Ügyfélszolgálat: +36 30 622 90 26
20.000 FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS!

2021 Ősz – tél női divat

2021 ősz - tél női divat

2021 ősz – tél női divat előrejelzése

A 2021 -es ősz-tél női divat előrejelzése megérkezett végre.

Ahogy már megszokhattad, az új szezon új trendjelentést is hordoz magában. Stílus, színek, nyomatok és a minták divatjáról kapsz előzetest az őszi téli 2021/22-es szezonra.

Itt az ideje, hogy végre mindent megtudj a következő időszakban viselt női ruhák és kiegészítők stílusának, színének és mintájának keverékéből, divatjáról.

Megmutatom az összes színárnyalatot, mintát és nyomatot ami mostantól jellemző lesz a női felső, női kabát, női nadrág, női sapka vagy sál divatban ebben a szezonban. Sőt, választ adok néhány kérdéssel kapcsolatban is arról, hogy milyen minták a legeslegdivatosabbak az idén.

Lássuk mik lesznek a 2021/22 – es női divat trendjei.

A színek nagyon fontosak voltak mindig is az életünkben. Azonban most, amikor giga méreteket ölt az információáramlás és a figyelem felkeltése nehézkesebb mint valaha, a színek fontos eszközzé váltak, hogy ki tudjunk tűnni a tömegből.

Mindenki különböző kultúrákat és stílusokat hordoz magában, ugyanakkor szeretnénk megtartani egyéniségüket is.

Most arra vágyunk, hogy a tömegben egyéniségként lássanak minket. Ebben a szezonban igazán egyedi színeket fogunk látni, amik mélyek és telítettek.

A monokromatikus tendenciák minden színben emelik az egyetlen, fő szín erejét,ami nem csak elegáns, hanem idén(is) nagyon is divatos viseletek számít.

Egyre több fogyasztó vásárol ruhát, pulóvert vagy kabátot tudatosan és nemcsak egy darab anyagot szeretne magáénak tudni, hanem egy történetet, egy érzést is meg akar vásárolni, így a szín vált a kommunikáció fő kulcsává.

A 2021/22-es ősz – tél női divat szezonja továbbra is kiemeli a nosztalgia és a retró érzését, de a pozitív hangulatot és színeket is. A mostani nőiruha-trendben szereplő színek békés árnyalatok, földszínek, amelyek klasszikusak, telítettek. Lássuk őket!

Színtrendek a 2021/22 – es ősz – tél szezonban

Arany Szüret…

A Golden Harvest színárnyalat meleg és kellemes hangulatot áraszt és nosztalgikus vonzereje van.

Vérkő…

A Bloodstone színárnyalat hagyományos, mégis izzó hangulatú. A közelmúltban divatos vöröses és barnás tónusok ötvözete.

Sötét tavaszok…

A Dark Springs színárnyalat izgalmas alternatívája a klasszikus fekete színnek, ami mindig is népszerű volt a hölgyek körében. Ez egy igazán izgalmas és sokoldalú árnyalat.

Türkizek…

Az Aqua színárnyalat kulcsfontosságú színt hoz az elmúlt tavaszi-nyári szezonból, elmosva az évszakok közötti átmenetet. Ezenkívül férfiak és nők számára egyaránt alkalmazkodó színről van szó.

Izgalmas bíbor…

Az idei szezon összes színe közül az Electric Magenta valószínűleg a legerőteljesebb szín. A bogyósgyümölcs tónus álmodozóbb, romantikus változata. A klasszikusabb vörös és bordó tónusokhoz hasonlít, de játékosabb vonzerővel bír.

Ha szeretnéd tudni, melyik színtípusba tartozol és milyen szín áll jól, itt megtudhatod.

Stílus trendek a 2021/22-es ősz – téli szezonban

Mitológia…

Ez a tendencia felszabadítja a mélyebb vágyakat.… Az emberek kötődnek a régi múltjukhoz,a spiritualitáshoz, elmosva a kettő közötti szakadékot.

Egyszínű vagyis monokróm…

Ez a tendencia megnyugtató és meditatív, csökkenti a rendetlenséget, a káoszt. Minden színnek erős, telített jelenléte van. Egyszínű, három részes kötött melegítő szett et több színben, valamint szintén monokróm, két részes kötött női melegítőt bézs színben találod webbutikunkban.

Retro…

Ez egy energizáló tendencia, amely erősíti a nosztalgia érzést. A változás és a kiszámíthatatlanság idején a retro trend összeköt bennünket a régebbi vigasztaló világgal. A 90-es éveket idéző kockás hosszú női kardigán kollekciónkat több színben megtalálod webbutikunkban.

Minta trendek a 2021/22-es ősz-téli szezonban

Stílusos minták 2021 ősz- télre -mert tudom, hogy arra vagy kíváncsi, hogy az állatminta újra divatos -e a 2021-es őszi-téli szezonban? Nos, hadd válaszoljak azonnal erre a kérdésre. Igen, az állati nyomatok újra divatban vannak!

Valójában a leopárdmintás a 2021/22-es ősz – tél legdivatosabb mintája . Vagy legalább olyan divatos, mint a sakktáblaminta – ami kulcsfontosságú divatirányzat ebben a szezonban.

Bizony, a 2021 -es ősz-tél visszahozza kedvenc mintáinkat. Halszálka, kockás, művészi nyomatok – ez csak néhány a szezon legdivatosabb mintái közül.

Mindenesetre görgess lejjebb, hogy többet tudj meg a szezon minden divatmintájáról. Jónéhány dolgot tudnod kell, mielőtt ruhákat, cipőket és táskákat vásárolnál a 2021/22 -es őszi téli szezonban divatos mintákból.

2021/22 ősz-tél női nyomat és minta divat

LEOPÁRDMINTA Igen! A leopárdminta újra trendi! A leopárdmintás kabát pedig kulcsfontosságú darab 2021 és 2022 telén. Leopárdmintás cipőt pedig egyenesen kötelező vásárolni őszre vagy télre, ha divatos akarsz lenni! Állatmintás női nadrágot több színben találsz webbutikunkban.

KOCKÁS A kockás minta az egyik fő divatirányzat, amely egész évben stílusos lesz. Az egyértelműség kedvéért egy év múlva a kockás ismét stílusos lesz. A tartan(skótkockás) minta, a sakktáblaminta, de még a kockás asztalterítőminta is. (Tartan, azaz többszínű színű kockás, vagyis a vízszintes és függőleges sávok stílusa a 2021-2022-es őszre-télre!) Szóval, ha te is szereted a kockás mintát, webbutikunkban találsz kockás rövid női kardigánt és hosszút is több színben.

SAKKTÁBLAMINTA Ennél a mintánál a kockák csak 2 színből állnak (amik kontrasztos színek), az egyik sötét, a másik világos. Pont mint a sakktáblánál.

TYÚKLÁBMINTA Igen, a tyúklábminta visszatér a divatba 2021/22 őszén-telén.Miért? Mert ez a minta sikeres, magabiztos megjelenést kölcsönöz. Válassz tyúklábmintás női ruhát, ha le akarsz nyűgözni valakit, és hidd el mindenkit le fogsz.

HALSZÁLKA MINTA Egy másik nyomat, amely 2021 telére újból visszatér a divatba, méghozzá a csíkos minta.Haszálkacsíkos, parketta mintás pontosabban. Divatos ebben a szezonban a csíkos női pulóver, a csíkos blúz, de még a csíkos zokni is.

SÖTÉTVÖRÖS RÓZSA Igen, a virágminta nagyon divatos a 2021/22-es őszre és télre. De nem minden virágminta. A sötétvörös rózsanyomat a legdivatosabb ebben a szezonban.

KÁRÓMINTA Egy másik régi-új, mégis rendkívül divatos minta a káróminta. Nem csak a kötött kárómintás lesz divatos,ebben a szezonban a ruhákon mindenféle átfedő anyagok lesznek rétegezve kárómintás alakzatban. A kárómintás pulóver azonban elengedhetetlen darab lesz.

NORVÉGMINTA A norvégminta ismét visszatér a divatba 2022 telére. Ebben a szezonban minden északi minta stílusos lesz. Tehát ezen a télen válassz bátran norvégmintás kötött női pulóvert a hidegebb időkre, te leszel a legtrendibb.

MŰVÉSZI MINTÁK A nagy, merész, művészi nyomatok és minták igazán stílusosak lesznek a 2021/22-es ősz – télre is. Webbutikunkban találsz mintás női nadrágot és felsőt is egyaránt.

SZÍNTÁTMENETES A színátmenet a 2021/22 őszi téli divat vitathatatlanul legelegánsabb nyomtatása.

PÖTTYÖS Igaz, hogy a pöttyös minta nem egy kimondottan téli nyomat, de arra számítunk a divatszakmában, hogy ezen a télen mindenki elegánsan hord majd pöttyös téli ruhát. Pöttyös női tunikát találsz több színben webbutikunkban.

LOGÓ Nagyon divatos minta lesz a 2021-2022-es ősz-télre – a logóminta. Igen, a logónyomat újra stílusos lesz, úgyhogy hord bátran. Logómintás, téli, női kabát kollekciónk igazi tollbéléssel kapható webbutikunkban.

Kérdéseitekre a válaszok a 2021/22- es női divat mintáiról

Milyen nyomatok lesznek divatosak 2021/22 őszén/telén?

  • A 2021/22 ősz-tél legerősebb divatnyomatai a leopárdmintás,a kockás (tartán), a pöttyös,a zebramintás,a krokodilmintás , norvégmintás, az őszi virágos, a sötétvörös rózsás,a tyúklábmintás,a halszálkacsíkos, a kárómintás, a színátmenetes, a logónyomatos és a művészi mintásak.

Divatos az állatmintás holmi a 2021/22-es őszi téli szezonban?

  • Igen!

Melyik állatminta lesz a legdivatosabb 2021 őszén?

  • A leopárdmintás a legdivatosabb állatminta jelenleg. De a zebraminta is visszatér hozzánk az idén. Állatmintás sztreccs női nadrág több színben kapható webbutikunkban.

A virágmintás még mindig stílusos?

  • Igen! A virágminta nagyon divatos a 2021-es őszi téli szezonban . Sőt, ugyanaz a virágminta, ami most ősszel-télen divatos, 2022 tavaszán is divatban marad .

Milyen virágminta a legdivatosabb most?

  • A legdivatosabb virágminta a 2021-es őszi téli szezonban és a 2022-es tavasz-nyárra a sötétebb alapon virágmintás , sötétvörös rózsás.

A tyúklábminta még mindig divatos?

  • Igen, a tyúklábminta még mindig divatos 2021 ősz-téli szezonban .

A kockás minta divatban marad?

  • A kockás visszatér a divatba. De egyelőre viselj fekete-fehér(sakktábla) mintát. Mint például ez a kockás női szoknya.

A csíkos divatos lesz ebben a szezonban?

  • A csíkok nagyon divatosak, azonban a halszálkamintás, ék alakú csíkozás a legstílusosabb 2021/22 őszén és telén.

Mi a legújabb minta a 2021/22-es őszre, télre?

  • 2021/22 őszi-téli szezonjában a legújabb nyomtatási trend a sötétvörös rózsa.

A krokodilminta még mindig divatban van?

  • Igen, az krokodilminta még mindig nagyon divatos 2021-ben.

Most, hogy már mindent tudsz az idei szezon női divatjáról már csak alkalmaznod kell a saját stílusodban, ruhatáradban.


Legújabb termékeink
A legújabb 2021-es őszi – téli női ruha kollekciónk itt
👉TERUHAD.HU SHOP 👈

Még több cikk 👉 ITT


hogyan öltözz úgy hogy vékonyabban tűnj?
hogyan öltözz úgy hogy vékonyabban tűnj?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük