Ügyfélszolgálat: +36 30 622 90 26
20.000 FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
Ügyfélszolgálat: +36 30 622 90 26
20.000 FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS!

2022 női divat tavasz – nyár

2022 női divat tavasz nyár

Legújabb termékeink

A 2022 -es tavaszi – nyári női divat trendjei

A 2022 -es női divat tavasz – nyári szezonja valóban különleges mozzanata lesz a trendeknek: mindannyian valahol az otthoni nappali és az éjjel soha nem érhet véget mód között fogunk létezni, már ami az outfitet illeti. 

Ez tendencia egyaránt meg fogja kívánni a csillogó és a raver megjelenést is, valamint a kényelmes, túlméretezett sziluetteket és a sportos megjelenést(👋 helló, újra overálok ) is. 

A Millenium emlékezetes hóbortjai újra előtörnek, divat lesz nappal is csillogni, valamint áttetsző ruhát viselni de a rojtokat és a csíkokat is előtérbe fogjuk idén helyezni.

Minimánia hódított a kifutókon, előrejelezve, hogy az idei szezon fő attrakciója a női divatban a mini lesz. Persze lesz még benne csavar, ugyanis az elől rövid – hátul hosszú fazon ismét csábítani fog. 

Csak élénk színeket fogunk kombinálni vagy éppen a tiszta és frissszínekben leszünk tetőtől talpig, a minimalitás jegyében.

De most kezdjük is az elején…..

Az év színe 2022

A Pantone Color Institute minden évben – ahogy most a 2022-es tavasz-nyárra is – reflektorfénybe helyezi a szezonális kifutók szemet gyönyörködtető színeit, kiválasztja az év Pantone színét és többek között előrejelzi a globális színtrendeket a világon. 

Az idei év fő színárnyalatára így gondolnak :

„Az év Pantone színe tükrözi a globális kultúránkban zajló eseményeket, kifejezve azt, hogy az emberek mire keresnek választ az adott színben.”

Laurie Pressman, a Pantone Color Institute alelnöke

A 2022 – es év színe a Very Pery lett, ami a  globális innováció és átalakulás szellemében született.   A kék szín hűvös tulajdonságait magába foglaló, ugyanakkor ibolyavörös árnyalatú PANTONE 17-3938 Very Peri vidám, pozitív hozzáállást és lendületet mutat viselőjéről, valamint bátor kreativitásra és fantáziadús kifejezésre ösztönöz.

Női táskák 2022

A női táska nem csak fekete vagy barna, ok? A 2022-es év a merész, színes táskákról fog végre szólni. Ezek a szívárvány színében pompázó kiegészítők optimizmust sugároznak, valamint élénk megjelenésükkel jelzik, hogy minden kétséget kizáróan, hivatalosan is kibújtunk a földből és kezdődhet a tavasz majd a várva várt nyár.

Női kabát 2022

Női blézer

A női kabátok a 2022 -es tavasz – nyári szezonjában mikrokabátok vagy mikroblézerek. A mikro-n van a hangsúly, tulajdonképpen jelzés értékű is lehetne… nagyjából ennyi türelmünk van mostanában. Szóval,apró, pici,rövid dzsekik, rövid blézerek lesznek az idei divattrendek egyik fő szereplői. A vékony nadrágoktól elkezdve a miniszoknyákig, a mikroblézer mindenhez párosítva egy karcsúbb megjelenést tesz lehetővé azáltal, hogy megnyújtja a derekat.

Női dzseki

A másik női divattrend a kabátoknál , az a nagyméretű dzseki. Ha a blézer vagy minidzseki fazon nem te vagy, ennek a típusnak örülni fogsz, ugyanis az oversized dzsekik maradnak a divatban. Párosítsd őket vékony farmerral, egyszerű szoknyákkal, kötött ruhával vagy nadrágokkal.

Persze tavasz lévén, idén sem fog kimaradni a bőrdzsekis szezon, de ha igazán trendi akarsz lenni, a rojtos vagy motoros fazont válaszd, esetleg egy kis farmeres beütéssel, ugyanis ez a harmadik főbb divattrend a női kabátoknál.

Női szoknya 2022

A 2022-es tavaszi de főleg nyári szezonja hemzsegni fog a minimániától. Miniszoknyákkal voltak tele az idei szezonra megrendezett Fashion Weekek kifutói. Egyszóval a mini lesz a trendi már nem csak a blézerek, dzsekik terén hanem a szoknyáknál is.

Női nadrág 2022

Igaz, ami igaz nincs új a nap alatt. Ahogy már említettem az elején, a Millenium, vagyis a 2000-es évek köszön vissza ránk, hogy 22 év eltelte után ismét ránk rúgja az ajtót az újra fancy csípőnadrággal és a trapéznadrággal karöltve! 

Női ruha 2022

A 2022-es női ruha divat merőben széles palettán fog mozogni. Fényes, fémes, flitteres ruhák fognak minket nappal is arra emlékeztetni, hogy az éjjel soha nem érhet véget. Most nincs olyan, hogy túlöltözöttség. Ebben a szezonban éjjel – nappal csilloghatunk.

Vagy épp a másik kiemelkedő trend, ami a 2022 -es női divat tavasz- nyári időszakában a legszexibb irányzat, az áttetsző ruha. Bár itthon aligha lesz Nő, aki így lép ki az utcára-inkább a strandon- ennek ellenére a kifutókon megjelentek ezek a szuperszexi átlátszó ruhadarabok. A bátrabbak nyugodtan csapathatják, hajrá-hajrá!

Valamint az elől rövid – hátul hosszú fazon idén is trendinek számít a női ruhák terén is, nem csak a szoknyáknál.

A csíkos ruhák megintcsak előretörnek az idei tavaszi – nyári szezonban, néhol izgalmas rojtokkal kiegészülve.

Női Felső 2022

Női top

Függetlenül attól, hogy az irodai ( vagy home office-os Zoom – os) hétköznapi viseletbe belefér e vagy, hogy készen állsz feldobni a blézeredet egy kis esti kiruccanáshoz, a melltartószerű toppok lesznek a legjobb módszereid arra, hogy egy kis modernitást varázsolj a megjelenésedbe. Próbáld ki a toppot egy oversized, azaz túlméretes blézerhez.

Női ing, női blúz

A túlméretes, oversized ingek és blúzok lenge, könnyű és gondtalan érzést hoznak el nekünk az elkövetkezendő szezonban. Lezser, laza és átgondolatlan gombolással. 

Női öv 2022

Az 2022 -es női divat tavasz – nyári pillanataiba a 90 – es évek hangulata is bőven megérkezik, ugyanis ebben az évtizedben volt a legnépszerűbb a láncos öv és a haslánc is, ami újra elhozza hozzánk a nosztalgiát egy megújult köntösben.

Minták és nyomatok a női divatban 2022-ben

  • Szabálytalan geometria

A 2022-es tavaszi – nyári mintatrendekhez a tervezők igazán játékos nyomatokat választottak a valóság elől való menekülés égisze alatt, elsősorban futurisztikus reményekkel és klasszikus visszatekintésekkel. Egyszómintszáz, akár egy szafariba szeretnél most lélekben utazni a még mindig közkedvelt állatmintával, akár egy DeLorean-nel vissza a 60-as évekbe a bohém geometrikus mintákkal, számos izgalmas lehetőség kínálkozik az soron következő divatban.

  • Kockás pléd

Néhol a tervezők úgy gondolták, olyan nyomatot vetnek be, ami már az előző szezont is hódította. Nyílván ne a tavaszi kifutók virágos őrületére gondolj most első sorban, ami minden évben szinte kötelező módon megjelenik. Hanem a kockás minta tavaszi nyomattrendjének felemelkedéséről. Emlékezz rá, hogy ez a minta már tavaly ősszel – télen is divatban volt.

  • Virágos tavasz

“Virágminta, tavaszra? Eredeti…”

Miranda Priestly

Komolyra fordítva a szót a virágtrendek különböző formákban fognak jelentkezni. Néhány nyomat egészen kicsi, míg mások felnagyítottak és vannak absztrakt virágminták is ebben a szezonban. Egy biztos, idén úgy tűnik, hogy a tervezők a bolhaméretű virágmintákat elsöprik az útból, hogy helyet adjanak a gigantikus és merész virágoknak.


Ha szeretnéd tudni hogyan kellene öltöznöd ahhoz, hogy vékonyabbnak tűnj, kattints ide.

További cikkeinket itt találod.

TERUHAD.HU – A webbutik
Limitált szériás olasz és francia női ruha webshop


KIEMELT TERMÉKEINK

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük