Ügyfélszolgálat: +36 30 622 90 26
20.000 FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
Ügyfélszolgálat: +36 30 622 90 26
20.000 FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS!

A női ruha

női ruha blog

A legfeminimebb ruhadarabunk kétség kívül a női ruha. Legyen az maxi, mini, A-vonalú vagy testhez álló, mintás vagy fodros.

Egy biztos, ha egy nő ruhát választ magának reggel a szekrényéből, aznap fixen ki fogja benne magát húzni. Egyszerűen azért, mert a ruhák meghatározzák a viselkedésünket, miközben viseljük őket.

Gondolj csak például egy szimpla leülésre, ha ruhában vagy…Ugye?
Lássunk hát párat a tavasz-nyár kedvenceiből!

A fehér női ruha

Fehér ruhát nem csak a menyasszony szereti, bár kétségtelen tény hogy, mi magyarok kevés fehér ruhát hordunk, csak mert tévesen “menyasszonyosnak” gondoljuk. Vagy mert könnyenben koszolódónak…

Viszont cserébe nagyon csinos és elegáns szín. Kiemeli a napbarnított bőrödet, és az alkatodtól, ízlésedtől függően megtalálhatod benne a legkiválóbb tavaszi vagy nyári ruhádat.

Az olaszok nem véletlenül készítenek évről évre egy egész városnyi kollelkció fehér ruhát a nyári szezonra. Bármilyen világos legyen is a bőröd, nyáron fehér ruhában mindig barnábbnak fogsz tűnni.

A multikolor női ruha

A multikolor ruhákban az a legjobb, hogy bármilyen (a ruhában megtalálható) színnel tudod kombinálni, legyen szó egy blézerről, övről, cipőről, táskáról vagy nyári kalapról.

Mindig egy “másik” ruha lesz belőle. Könnyű vele szabadjára engedni a fantáziád és nem utolsó sorban pénztárcakímélő megoldásokra sarkall. Hiszen minden multikolor ruha minimum 3 új megjelenést biztosít. Csak a kiegészítőkön és rajtad múlik mi lesz belőle.

A maxi női ruha

A legeslegkényelmesebb tavaszi – nyári ruha a maxiruha. Teljesen felszabadító érzés, hogy “tokától bokáig” szabadon mozoghatsz benne. Nem kell vigyázni, hogy felcsúszik, hogy kilátszik belőle valamid. Nem kell túlságosan odafigyelni benne arra például, hogy hogyan ülj.

És a legjobb benne, hogy átjárja a szellő, legyen bármilyen meleg az idő. Persze a magasabbakon a legcsinosabb, de az alacsonyabb lányoknak is bátran ajánlom(de inkább a testhez állóbb darabokat).

A miniruha

Nincs nő, akinek ne lett volna/lenne miniruhája. Ha magas vagy azért, mert szép hosszú a lábad, ha alacsony vagy, akkor meg azért hogy szép hosszú legyen tőle a lábad. 🙂

Persze azért jó egy egészséges határt szabni a “miniségnek”, nem az a fő szempont, hogy lássák a bugyidat is!

Az alakformáló női ruha

Az alakformáló ruha az igazi aduász a kezedben. Az alakfrmálás fontos, nekünk nőknek, amióta világ a világ és az utóbbi időben nagyon előretört a divatban is.

Nem kell külön bodyt venned azért, hogy karcsúbbnak tűnj. Mondjuk nyáron nyilván eszedbe sem jutna. De ezek a bodycon darabok olyan speciális anyagból készülnek, hogy egyszerre elégítik ki a kisruha és a fűzők tökéletes elegyének kívánalmait.

Nem szorít, mégis tart. Mindent. Ott ahol kell. Közben meg még levegőt is kapsz.

A fodros női ruha

A fodrokkal nagyon jól lehet ellensúlyozni, illetve álcázni. Ha a vállad keskeny, egy felül fodros ruha segít szélesíteni felül, ezáltal a homokóra alak elérésében a legjobb barátod lehet.

Ha van egy kis pocid, egy hosszában minimálisan fodros ruha segít róla elterelni a figyelmet.

Ha pedig a csípőd kevésbé hangsúlyos egy jól eltalált alul fodros ruha segíthet a tökéletes balansz elérésében. Itt azonbban fontos megjegyezni, hogy a kevesebb ez esetben több! Nem akarsz habcsók lenni, nem igaz?

A tengerész női ruha

Akár a Balaton, akár a tenger az úti cél a tengerész stílus elengedhetetlen kelléke a nyárnak. Mindig van valami különleges varázsa egy arany vagy ezüst gombokkal díszített decens kis tengerészruhának.

Elegáns, kifinomult vagy vidám kiegészítővel különböző hatást tudsz vele elérni. Egy biztos, ha hajóútra mész, ne hagyd otthon!

A te ruhád megvan már?

További cikkeinket itt találod!

WEBBUTIK

💌HÍRLEVÉL💌

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük