Ügyfélszolgálat: +36 30 622 90 26
20.000 FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
Ügyfélszolgálat: +36 30 622 90 26
20.000 FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS!

teruhad.hu

Gyakori Kérdések

GYIK: A Gyakori Kérdések oldalán a leggyakrabban feltett kérdéseinket találod, amiket ti vásárlók tettetek fel nekünk valamint a válaszainkat ezekre.

  • Hogy tudom eldönteni, hogy jó e rám a kiválasztott ruha? Minden termékünk mellé feltöltjük a méreteit, az anyagösszetételét, hogy minél könnyebben lehessen választani az adott termékek közül.Csak fogj egy mérőszalagot, mérd meg az adataidat és hasonlítsd össze a webshopban leírt adatokkal. Ha elakadtál, írj ránk az oldalon található chaten, segítünk.
  • Ingyenes a kiszállítás? Elég jófejek vagyunk és átvállaljuk a kiszállítás minden költségét 20.000 Forint feletti vásárlás esetén!
  • Milyen fizetési lehetőségek vannak a webshopban? A webshopban lehetőséged van azonnali utalásra, bankkártyás fizetésre, PayPal-ra és automatába szállítás esetén utánvétes fizetési módra is.
  • Hol kell aktiválni a kapott kuponkódomat? A kuponkódodat a Kosár-ban fogod tudni aktiválni a kiválasztott termékeid alatt!
  • Mit csináljak, ha mégsem jó a méret, vagy a szín? Ha tudunk cserélni és szeretnéd, akkor kicseréljük neked, ha viszont szeretnéd visszakérni a pénzt, akkor a termékvisszáru kézhezvételétől 14 napig bezárólag visszaküldjük az árát. Mindkét esetben FONTOS, hogy emailben jelezd felénk a problémát.
Netjog

-Legújabb termékeink-