Ügyfélszolgálat: +36 30 622 90 26
20.000 FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
Ügyfélszolgálat: +36 30 622 90 26
20.000 FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS!

RÓLUNK

Ismerj meg kedves vásárlóm:

Fontosnak tartom, hogy tudj rólunk pár fontos információt, hogy ne legyen affelől semmi kétséged, értek a szakmámhoz, az anyagokhoz, fazonokhoz, és a női igényekhez!
Már az oviba készülődve se azt vettem fel, amit Anyu kikészített nekem aznap reggel, hogy felvegyem. Ebből az infóból már tudhattam volna, hogy meg lesz pecsételve a sorsom. :)))

Budapesten, egy ruhaipari iskolában végeztem 2002-ben. Azóta ruhákkal foglalkozom offline a párom családjának exkluzív szalonjában, ahol megtanultam azt, hogy hogyan tudok segíteni a nőknek abban, hogy bomba formában, önbizalommal tele jelenjenek meg bárhol, bármilyen alkalomból. Viszont nagyon szerettem volna a saját álmomat is követni és a saját lábamra állni, de egészen másképp, mint azt előtte bárki gondolta volna rólam. Ezért elkezdtem tanulni az online értékesítést, weboldal kezelést és az online marketinget, aminek az eredményeképpen megszületett a teruhad.hu.

A webshopunkat 2019 szeptemberében indítottuk el a Párommal. Igaz, ami igaz a webáruházunk is rólunk kapta a a nevét(pontosabban a neveink kezdőbetűiből) és a fő koncepciót abban láttuk, hogy kis szériás, nem összetéveszthető olasz kollekcióval kell, hogy kitűnjünk a többi női ruha webáruház közül. Hiszem, hogy a divatban nem a mennyiség hanem a minőség és az egyediség számít(meg persze az önbizalom) . A kollekciót minden negyedévben megújítjuk, olasz készítőink jóvoltából. Személyesen utazunk ki a legújabb kollekciónk kiválasztásához Olaszországba, viszont egyik termékünkből sem hozunk óriási raktárkészletet. Hisz akkor pont a vezérelv csorbulna. Nem egy óriási “ruhawebáruházpiac”-ot szerettünk volna létrehozni , mint sok más női ruha webshop hanem egy limitált szériás, olasz divattermékekkel ellátott webbutikot. Olyan lányoknak, nőknek,anyukáknak akik szeretik, ha különbözhetnek másoktól.

Pár infó a webshopos vásárlásról:

●Regisztrációval és anélkül is tudsz vásárlást kezdeményezni.

●Többféle fizetési mód közül tudsz választani( utánvét, előre utalás, bankkártyás fizetés, PayPal), amelyik a legkényelmesebb számodra.

●Bankszámlaszámunk az utaláshoz:

●A szállításunk 20.000 Ft felett ingyenes.

●Két fős munkacsoportunk a nap 24 órájában az online rendelésitek előkészítésén fáradozik, ügyfélszolgálatunk pedig hétfőtől péntekig, 9-17 óráig várja, hogy segíthessen nektek minden felmerülő problémát megoldani.

●Csomagjaitokat Magyarország egész területén FoxPosttal vitetjük hozzátok.

●Ha bármilyen problémémád van a kézhez kapott termékkel, 14 napon belül visszaküldheted hozzánk és visszafizetjük neked az árát. Mi minden kérdésnek örülünk és örömmel válaszolunk szóval, ha bármilyen kérdésed lenne, hívj minket(0630 622 9026) vagy írj nekünk bizalommal(info@teruhad.hu). Én fogok válaszolni és eskü nem harapok! :)))

Üdvözlettel :

Tamara
TERUHAD.HU

 

teruhad.hu