MONASTIR női zöld nadrág

8.900Ft

MONASTIR női zöld nadrág. Csinos, belebújós, zöld színű női nadrág, testhez simuló, sztreccs fazonban. Elől-hátul végig díszvarrott.

Az olajzöld az új kezdet színe. A női bölcsesség és tudás színe. Viselője tudatos és kiváló vezető egyéniség. Ez a szín segít saját utunk megtalálásában és kitartóvá tesz.

Derékbőség: L/84cm, XL/86cm

 

Hosszúság: L/96cm, XL/96cm

 

Ülephossz: L/33cm, XL/33cm

Még több nadrág 👉 

Anyagösszetétel: 65%viszkóz 32% nylon 3%elasztán

A viszkózt leginkább kevert szálakban használják mint rugalmasságot biztosító anyag. Természetes alapú anyag, ami azért képes ilyen mértékben nyúlni, mert cellulózzal keverve nyeri el végső formáját.Nedvszívó képessége az egyik legjobb, az összes textil közül. Természetes alapja miatt nem töltődik fel statikusan, így nem lesz benne “megrázó” élményed.Tapintása kellemes, puha. Rugalmas, és kiváló légáteresztő képességű.
Az egyik legrégebben gyártott “műszál”. A viszkóz szálat kb. 100 éve állítják elő mesterséges úton, de egy természetes alapanyagból, a cellulózból. A viszkózból készült termékek viselési tulajdonságai leginkább a pamutéhoz hasonlóak. Hajlamosabb ugyan a gyűrődésre, de a legújabb textilipari eljárásokkal és más alapanyagokkal történő kombinálásával ezt a kellemetlenséget is sikerült megszüntetni. A viszkóz szálakat elasztánnal keverve egy nagyon kellemes, rugalmas kelmét kapunk.

A nylon közismert műszálas (poliamid) anyag. Közepes a nedvesség felvevő képessége viszont nagy a kopásállósága. Jól mosható, könnyen száradó.

Az elasztánt vagy Lycra-t önmagában nem, de más textillel keverve felhasználják ruházati cikkek előállításához. A viszkózkoz hasonló, szintén rugalmas anyag. Hétköznapi nevén biztosan ismerősebb, hiszen az elasztánt tartalmazó darabokat szoktuk “sztreccs”-nek nevezni. Jól tartja a formáját, rugalmas viszont hőérzékeny.

Törlés
Share
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , , , , , ,