RAVENNA női kötött tunika / miniruha

8.900Ft

RAVENNA női kötött tunika / miniruha. Puha, bordás anyagból kötött női tunika, vagy miniruha v kivágással.

Basic darab.Viszont pont ezért annyi benne a lehetőség.Lehet ruha,tunika,mehet rá oversize pulcsi, vagy valami rövidebb,ami kiemeli a derekat, vehetsz rá farmer dzsekit de blézert is.Legyen magassarkúval vagy lapossal,de mindenkihez idomul,csak a kiegészítőkön és rajtad múlik mi lesz a basic darab helye az outfittedben.

Mellbőség: 80-90 cm

Karöltő: 19 cm

Ujjhossz: 57 cm

Hosszúság: 79 cm

 

A világosszürke az értelem, a tudás és a bölcsesség színe. Méltóságteljes, klasszikus és kifinomult megjelenést biztosít viselője számára. Teljesen semleges szín, ezért könnyen kiegészíthető akár élénk de visszafogott színekkel is.

A bordó a bizalom és az életerő, valamint a kezdet és az erő színe. Viselője temperamentumos, szenvedélyes nő. A bordó szín szeretete dinamikus, önmegvalósító jellemre utal.

A sötétkék a méltóság, hitelesség színe. Viselője teniktélyes és nyugodt. Elegáns és kifinomult.

A barna szín a stabilitás, a Föld és az Ön uralom színe. Viselője magabiztos és erős. Szereti a biztonságot és gyakran merengő, és nehezen éli meg a változásokat az életében.

A fekete szín úgy kelti fel a figyelmet és tesz vonzóvá, hogy közben nem tesz közönségessé. Elegáns és kifinomult, aki a fekete színt választja.Minden színnel kombinálható.

Még több kötött ruha 👉 

Anyagössszetétel: 50% viszkóz, 30% poliészter, 20% poliamid

A viszkózt leginkább kevert szálakban használják mint rugalmasságot biztosító anyag. Természetes alapú anyag, ami azért képes ilyen mértékben nyúlni, mert cellulózzal keverve nyeri el végső formáját.Nedvszívó képessége az egyik legjobb, az összes textil közül. Természetes alapja miatt nem töltődik fel statikusan, így nem lesz benne “megrázó” élményed. Tapintása kellemes, puha. Rugalmas, és kiváló légáteresztő képességű.
Az egyik legrégebben gyártott “műszál”. A viszkóz szálat kb. 100 éve állítják elő mesterséges úton, de egy természetes alapanyagból, a cellulózból. A viszkózból készült termékek viselési tulajdonságai leginkább a pamutéhoz hasonlóak. Hajlamosabb ugyan a gyűrődésre, de a legújabb textilipari eljárásokkal és más alapanyagokkal történő kombinálásával ezt a kellemetlenséget is sikerült megszüntetni. A viszkóz szálakat elasztánnal keverve egy nagyon kellemes, rugalmas kelmét kapunk.

A poliészter egy szintetikus szövet, amely általában másik anyaggal( pamuttal ) keverve tesznek a kelmébe. Nagyon jó a hőszigetelő képessége, ezért előszerettel használják őszi-téli ruhadarabokhoz. Rugalmasabb és tartósabb, mint a pamut, ebből kifolyólag felhasználása is jóval sokszínűbb. A kopásállósága messze felülmúlja a többi textilt.Jól terhelhető, tartós anyag, amely kiváló hőszigetelő, rugalmas és könnyen tisztítható.

A poliamid mikroszálai hihetetlenül vékonyak, szabad szemmel nem is láthatók. Szintetikus mivolta miatt nedvszívó képessége nem túl jó, hőszigetelése viszont az anyag előállításától függően magas szintű is lehet. Elsősorban harisnyák, fehérneműk és fürdőruhák készítéséhez használják. Általában kevert szálként fordul elő, viszont találkozhatunk tiszta poliamid ruhadarabokkal is.Kopásálló, tartós és rugalmas. Változatos a kialakítása (magas fényű száltól mattig).

Törlés
Share