Ügyfélszolgálat: +36 30 622 90 26
20.000 FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
Ügyfélszolgálat: +36 30 622 90 26
20.000 FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
teruhad.hu

Ismerd meg a TERUHAD.HU-t:

A teruhad.hu fontosnak tartja, hogy tudj rólunk pár fontos információt, hogy ne legyen affelől semmi kétséged, értünk a az anyagokhoz, fazonokhoz, és a női igényekhez.

A webbutikunkat 2019 szeptemberében indítottuk el. A fő koncepciót abban láttuk, hogy kis szériás, nem összetéveszthető olasz és francia kollekcióval kell, hogy kitűnjünk a többi női ruha webáruház közül. Hisszük, hogy a divatban nem a mennyiség hanem a minőség és az egyediség számít(na meg persze az önbizalom) .

A webbutik kollekcióját minden negyedévben folyamatosan megújítjuk, olasz és francia készítőink jóvoltából. Viszont egyik termékünkből sem rendelünk óriási raktárkészletet. Hisz akkor pont a teruhad.hu fő vezérelve csorbulna. Hiszen nem egy óriási “női ruha webáruház piac”-ot szerettünk volna létrehozni , mint sok más női ruhawebshop hanem egy limitált szériás, olasz és francia  női ruhákkal és divatkiegészítőkkel ellátott különleges webbutikot. Olyan lányoknak, nőknek,anyukáknak akik szeretik, ha különbözhetnek másoktól.

Pár infó a webshopos vásárlásról:

  • Regisztrációval és anélkül is tudsz vásárlást kezdeményezni.
  • Többféle fizetési mód közül tudsz választani[utánvét(automatába), előre utalás, bankkártyás fizetés, PayPal], amelyik a legkényelmesebb számodra.
  • A szállításunk 20.000 Ft felett ingyenes.
  • Két fős munkacsoportunk a nap 24 órájában az online rendelésitek előkészítésén fáradozik, ügyfélszolgálatunk pedig hétfőtől péntekig, 9-17 óráig várja, hogy segíthessen nektek minden felmerülő problémát megoldani.
  • Csomagjaitokat Magyarország egész területén FoxPosttal vitetjük hozzátok.
  • Ha bármilyen problémémád van a kézhez kapott termékkel, 14 napon belül visszaküldheted hozzánk és visszafizetjük neked az árát. Mi minden kérdésnek örülünk és örömmel válaszolunk szóval, ha bármilyen kérdésed lenne, hívj minket bátran a 0630 622 9026-os számon vagy írj nekünk bizalommal az info(kukac)teruhad.hu email címre.

Üdvözlettel :

TERUHAD.HU

teruhad.hu

-Legújabb termékeink-